TIETEELLINEN ERIMIELISYYS DARVINISMISTA

"Suhtaudumme epäilevästi väitteisiin, että sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta pystyisivät selittämään elämän monimuotoisuuden. Darwinin teorian puolesta puhuvien todisteiden kriittistä tarkastelua tulisi rohkaista."

Viime vuosikymmeninä ovat uudet tieteelliset löydöt monelta eri tieteenalalta kuten esimerkiksi kosmologiasta, fysiikasta, biologiasta ja “keinoälyn” tutkimuksesta saaneet tiedemiehet kyseenalaistamaan darvinismin keskeisen opinkappaleen luonnonvalinnasta ja pakottaneet tutkimaan sitä tukevia todisteita yksityiskohtaisemmin.

Kuitenkin suurelle yleisölle suunnatuissa televisio-ohjelmissa, koulutuspoliittisissa lausunnoissa ja luonnontieteen oppikirjoissa annetaan ymmärtää, että Darwinin teoria pystyy täydellisesti selittämään elävien olentojen monimuotoisuuden. Suurelle yleisölle on vakuutettu, että kaikki tunnetut todisteet tukevat darvinismi ja että käytännöllisesti katsoen jokainen tiedemies maailmassa uskoo, että teoria on totta.

Tiedemiehet tässä luettelossa kiistävät näistä väitteistä ensimmäisen ja ovat elävinä todisteina jälkimmäistä vastaan. Sen jälkeen kun Discovery Institute julkaisi tämän luettelon vuonna 2001 ovat sadat tiedemiehet nousseet rohkeasti esiin allekirjoittamaan nimensä siihen.

Tieteellinen erimielisyys darvinismista
"Suhtaudumme epäilevästi väitteisiin, että sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta pystyisivät selittämään elämän monimuotoisuuden. Darwinin teorian puolesta puhuvien todisteiden kriittistä tarkastelua tulisi rohkaista."

Klikkaa tästä lataaksesi PDF kopion luettelosta "A Scientific Dissent from Darwinism"
Klikkaa tästä mitenkä voit allekirjoittaa nimesi luetteloon "A Scientific Dissent from Darwinism"

Kuka on oikeutettu allekirjoittamaan nimensä luetteloon?
Tämän nimiluettelon allekirjoittajilla tulee olla tohtorin tutkinto joltakin luonnontieteen alalta, kuten biologiasta, kemiasta, matematiikasta, tekniikasta, ATK:sta tai muista luonnontieteistä; tai vaihtoehtoisesti olla lääketieteen tohtoreita, jotka toimivat lääketieteen professoreina. Allekirjoittajien tulee hyväksyä seuraava lasuma:
"Suhtaudumme epäilevästi väitteisiin, että sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta pystyisivät selittämään elämän monimuotoisuuden. Darwinin teorian puolesta puhuvien todisteiden kriittistä tarkastelua tulisi rohkaista." Jos täytät nämä ehdot harkitse tämän julkilausuman allekirjoittamista lähettämällä sähköpostitse allaolevat tiedot osoitteeseen contact@dissentfromdarwin.org

  1. NIMESI NIIN KUIN HALUAT SEN NÄKYVÄN LUETTELOSSA.
  2. TUTKINTO/TUTKINTOSI (sisältäen PÄÄAINEEN ja YLIOPISTON – esimerkiksi FT molekyylibiologiasta, Pennsylvanian yliopisto)
  3. TÄMÄNHETKINEN ASEMASI (kuten tähtitieteen professori, Washingtonin yliopisto; tai tutkija yhtiössä XYZ). Jos tällä hetkellä toimit teollisuudessa sinut mainitaan tutkintosi, ei asemasi mukaan.
  4. KOMMENTIT – jos haluat, ole ystävällinen ja kerro lyhyesti miksi epäilet darvinismia.